Bezpłatne szkolenie OBSŁUGA PROGRAMU PŁATNIK I SKŁADKI ZUS

C.O.P. - 10 czerwca 2013

Bezpłatne szkolenie OBSŁUGA PROGRAMU PŁATNIK I SKŁADKI ZUS

Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych zaprasza przedstawicieli siedleckich organizacji na bezpłatne szkolenie praktyczne:
OBSŁUGA PROGRAMU 'PŁATNIK I SKŁADKI ZUS
które odbędzie się 19 czerwca 2013 r. w godzinach: 900-1400 w Państwowym Gimnazjum nr 3 w Siedlcach przy ul. Sekulskiej 10 (sala nr 19). Poprowadzą je trenerzy z Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w Siedlcach. Adresatami są przede wszystkim członkowie zarządu organizacji i zajmujące się księgowością i opłacaniem składek.
Na szkoleniu można poznać tajniki programu komputerowego „Płatnik” (począwszy od instalacji), oraz dowiedzieć się, jakie składki płacić w konkretnych sytuacjach. Program szkolenia zostanie udostępniony niebawem.

Wszystkie osoby chcące wziąć udział w warsztatach prosimy o dokonanie zgłoszenia pod tym linkiem oraz wypełnienie formularza zgłoszeniowego do projektu oraz dostarczenie go drogą mailową lub osobiście do 17 czerwcaJeśli Państwa formularz zgłoszeniowy znajduje się już w bazie COP, samo zgłoszenie wystarczy.

Bliższe informacje można uzyskać pod nr tel. 531-799-373.

Uwaga! Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń!

Serdecznie zapraszamy,

Zespół Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych